De leukste hostels van Thailand

Leuk hostel in Thailand
Thailand kent een ongekend goede prijs/kwaliteitsverhouding voor hotels en hostels. We hebben een top 3 gemaakt van de leukste hostels van het land!

1. Here Hostel, Bangkok

Here Hostel Bangkok
De entree van het gezellige ‘Here Hostel’ in Bangkok

Misschien wel het gezelligste en bekendste hostel van Bangkok. Je gaat hier gegarandeerd veel (Nederlandse) vrienden maken. Het hostel ligt op nog geen 10 minuten lopen van Khao San Road en zit altijd bommetjevol reizigers. Dat mag ook wel, want ze hebben slechts 10 kamers (waaronder 5 privékamers) en zijn vaak snel uitgekocht. Dit is zo’n hostel wat je het best op tijd kunt boeken! 

Prijs: vanaf 13 euro per nacht (incl. ontbijt).

Bekijk de beschikbaarheid

Het is een geweldig hostel, de dorm is prima, veel privacy en daarnaast zijn de gemeenschappelijke ruimtes top om nieuwe mensen te leren kennen, met een prachtige tuin met top muziek en een zwembad!

2. Once Again Hostel, Bangkok

Once Again Hostel Bangkok
Het ultramoderne Once Again Hostel in Bangkok

Vrij nieuw, maar een zeer goede keus. Dit is het Once Again Hostel. Dit hostel ligt in oud Bangkok en op korte afstand van allerlei hotspots zoals The Grand Palace. Het is erg schoon, oogt modern en is een absoluut tophostel.

Prijs: vanaf 10 euro per nacht (incl. ontbijt).

Bekijk de beschikbaarheid

Het hostel is erg schoon en goed onderhouden. Het ligt op een fijne locatie. Het ontbijt is lekker en wisselt per dag. Er komen voornamelijk mensen die ook werken of studeren op reis.

3. Hug Hostel Rooftop, Chiang Mai

Hug Hostel Rooftop Chiang Mai
De receptie van Hug Hostel Rooftop in Chiang Mai

Een vrij modern hostel in hartje Chiang Mai. Het hostel ligt gelegen net buiten de oude stadsmuren van Chiang Mai en is daarom een uitstekende uitvalsbasis voor bezoekjes naar het oude stadshart. Bovendien heeft het hostel een mooie rooftop waar je veel nieuwe vrienden zult maken.

Prijs: vanaf 4,50 euro per nacht (excl. ontbijt).

Bekijk de beschikbaarheid

De sfeer was erg aangenaam. Veel internationale backbackers. De kamers waren schoon en lekker koud. De Rooftop is ook super gezellig!
Laat een reactie achter: