Filipijnen voor €254

0
De Filipijnen voor 254 euro

Let op: deze deal is helaas verlopen.

Slechts €254 voor een retourtje naar de Filipijnen! Dit is echt geen grap, maar wees snel met boeken voordat deze deal voorbij is. Je vliegt met KLM & Oman Air (sommige opties met Lufthansa). De overstaps zijn voor sommige vluchten behoorlijk lang, maar voor deze prijs heeft iedere backpacker het er wel voor over om even te wachten tussen je vluchten! 

Het betreft een open jaw ticket. Dat betekent dat je vanaf Amsterdam vertrekt, en terugvliegt op Brussel, Frankfurt of Düsseldorf. Vanaf deze airports neem je goedkoop (al vanaf €5,-) een bus naar Nederland.

Volg ons op Facebook en ben altijd op de hoogte van de laatste BackpackerDeals!


Informatie over deze deal

Huidige prijs: vanaf €254 
Update 10/09/2018 om 07:48: het lijkt erop dat de airline het trucje heeft doorgehad. De prijzen zijn inmiddels gestegen tot +- €400 à 500 euro.

Reguliere prijs: ongeveer €700-800

Vertrekpunt: Amsterdam Schiphol Airport (AMS)
Bestemming: Manilla Airport (MNL)
Periode: September 2018 – December 2019

Bekijk deze deal op SkyScanner.com

Gebruik een van de onderstaande voorbeelddata of voer je eigen reisdata in de Skyscanner zoekmachine in (scroll een beetje naar beneden!). 

Voorbeeldboeking: 
via SkyScanner.com (5 november 2018 – 19 november 2018)

Andere voorbeelddata (AMS-MNL-BRU): 
5 november 2018 – 19 november 2018
13 november 2018 – 27 november 2018
19 november 2018 – 3 december 2018
3 december 2018 – 17 december 2018
deze lijst wordt nog aangevuld!

.. en nog véle andere data in alle bovenstaande maanden!

Let op: dit zijn voorbeelddata van de goedkoopste vluchten die wij vonden. Het zijn slechts voorbeelddata dus er zijn nog vele andere reisopties beschikbaar. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld de onderstaande zoekmachine.

Let op: dit is een open jaw deal. Daarom moet je vertrekairport anders zijn dan je aankomstairport. Je kunt in de onderstaande zoekmachine niet zoeken naar meerdere bestemmingen. Voer hier eerst een retour naar Kathmandu in, op de website van SkyScanner verander je je zoekopdracht naar ”Meerdere Steden” en voer je Brussel in als terugkeerluchthaven. Of klik hier en verander enkel de datums van je zoekopdracht.
 


Accomodatie in de Filipijnen

Boek je hotel op Booking.com nu met 10% korting door je hotel te boeken via deze link:

Boek je hotel met 10% korting

Reistips

Wil jij goed voorbereid op reis gaan? Check dan onze reistips. Hier vind je boordevol informatie welke handig kan zijn voor jouw reis, variërend van bestemmingstips tot hoe je gratis business class upgrades kunt krijgen.

Bekijk alle reistips

Andere bestemmingen?

Het kan natuurlijk best zo zijn dat dit niet echt jouw bestemming is. Check daarom ook al onze andere deals via de vliegticketdeals pagina.

Bekijk alle andere deals

Laat een reactie achter: