“Gemiddeld vlieg ik zo’n 12 keer per maand”

0
Over BackpackerDeals.nl

BackpackerDeals.nl is opgezet met maar één doel: backpackers en andere ontdekkingsreizigers te helpen de beste deals voor hun bestemmingen te vinden. Tegelijkertijd kun je hier korte artikelen lezen over deze bestemmingen.

Mijn naam is Sjoerd en gemiddeld vlieg ik zo’n 12 keer per maand. In mijn dagelijks leven werk ik in de muziekindustrie, onder andere als artiestenmanager. Door deze job kan -en moet- ik gelukkig erg veel reizen. Zo bezoek ik Azië soms meerdere malen per jaar en zie ik veel uiteenlopende landen en culturen. Tevens woont mijn partner in Finland (yes, een langeafstandsrelatie kan echt wel goed werken hoor!) en heb ik veel van vrienden aan de andere kant van de wereld. Ik hou van reizen 🙂

BackpackerDeals.nl staat voor het ontdekken van nieuwe bestemmingen, de goedkoopst mogelijke tickets, transparantie en niet teveel poespas. Ik vind voor jou de beste deal, dat bespaart jou soms honderden euro’s, en ik krijg per boeking een kleine provisie van de luchtvaartmaatschappij. Jij blij, ik blij; want daarmee heb jij een mega deal, en kan ik nieuwe bestemmingen blijven ontdekken om jou van nóg meer tips te voorzien.

Sjoerd
BackpackerDeals.nl

Bekijk de laatste deals voor: Azië

 

Laat een reactie achter: