Supergoedkoop vliegen vanaf Belgische of Duitse airports

0
Supergoedkoop vliegen vanaf Belgische of Duitse airports

Je neemt een bus voor €5,- van Amsterdam naar Brussel en bespaart daarmee makkelijk €300 op je vliegticket. Door slim te zoeken van en naar bepaalde luchthavens kun je honderden euro’s besparen op je vliegticket.

Zelf reis ik soms vanaf Düsseldorf of Frankfurt Airport. Dat is wel even reizen maar uiteindelijk bespaart het me honderden euro’s op jaarbasis.

Soms is een kleine omreis je enkele honderden euro’s waard. Daar waar je vroeger een dure treinverbinding moest nemen, of een taxi naar België of Duitsland bestaan er nu ook buslijnen tussen airports en internationale bestemmingen. Deze busverbindingen zijn spotgoedkoop.

FlixBus heeft sindskort buslijnen geopend naar o.a. Brussel Airport en daarmee kun je als backpacker dus enorm voordeel op doen op je vliegtickets. Daar waar een directe KLM vlucht naar Bangkok je soms 800 euro kost, kan datzelfde ticket -maar van vanaf Brussel- soms slechts 450 euro kosten.

Ja, je dient in dat geval wel eerst naar Brussel te reizen, maar je zou haast gek zijn als je het niet deed voor de besparing die het je oplevert. Daar kun je aardig wat nachten van in een hostel in Azië slapen.

Boek hier vanaf €5 je busticket

Wil je liever een deal vanaf Amsterdam scoren? Wij plaatsen vrijwel dagelijks deals op onze vliegticketdeal pagina. Hou ze in de gaten!

Laat een reactie achter: